Back on track !

Zondag stond ik voor het eerst na mijn val nog eens aan de start van een wedstrijd. Dit was totaal onverwacht omdat ik dit jaar normaal niet meer in actie zou kunnen komen. Gelukkig genas alles heel goed na het verlaten van het ziekenhuis. Nadien begon het weer te kriebelen en besefte ik dat ik de fiets niet kon missen. De zin in te trainen kwam snel terug en ik fietste al snel weer mijn kilometers naar school.

Zondag ging ik samen met ex-saeco ploegmaat Dimi en VT4 renner Patrick Wouters van start in de chrono van Genappe. Een kleine organisatie die instaat voor een tocht die op tijd wordt opgenomen. Ik reed bijna heel de race samen met Dimi. We hadden een erg goed tempo maar werden vaak gehinderd door renners van de toertoch en reden ook nog eens een flink stuk fout. Dit alles maakte ons weinig uit want het feit dat ik weer op de fiets zat, was voor mij al voldoende. De rit was heel snel en bevatte best wat klimmetjes.

Uiteindelijk reed ik een 6de tijd algemeen. De uitslag is niet van belang maar ik ben er wel tevreden mee want ik deed geen specifieke trainingen.

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Wouter. Voeg de link toe aan uw favorieten.

2 reacties op Back on track !

  1. Tim van het Orbea Team schreef:

    Tja als ge met mij 2 keer getraind hebt dan bent ge direct terug in form he ….

  2. Sven schreef:

    Den Dimi en verkeerd rijden… dat is iets wat nooit zal veranderen vrees ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *