Seizoen 2012

Seizoen 2011 werd een seizoen om snel te vergeten. Ik reed geen uitslagen die ik voor ogen had en er was mijn opgave na mijn val in de Transschwarzwald. In 2012 zal ik de zaken anders aanpakken. Ik neem afscheid van mijn trainer Michel Geerinck waar ik 3 jaar super mee heb samen gewerkt. Ik leerde enorm veel en boekte daardoor ook veel progressie. Mijn solo Principia project maakt plaats voor een eigen team.

Voor 2012 maak ik samen met Wim van Linden het Cyco Endurance Team. We zullen met 4 lange afstand sporters (mountainbike en triathlon) samen een team vormen. Later volgt hierover meer info !  Aan mijn programma wordt nog gesleuteld. Vast staat dat ik enkele mooie wedstrijden ga rijden en dit van meerdaagse mountainbike wedstrijden tot enkel cyclo sportieve wegwedstrijden.

Ik neem  in 2012 de taak op mij om een aantal jonge jeugd triathleten op fietsvlak te gaan begeleiden. Dit is voor mij een nieuwe uitdaging om mijn ervaring over te brengen naar andere personen. Ik zal de jeugdacademie van het Trinity Triathlon team op fietsgebied proberen sterker  maken. Jeugd atleten kunnen zich nog altijd inschrijven http://www.trinitytriathlonteam.be/

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Wouter. Voeg de link toe aan uw favorieten.

Een reactie op Seizoen 2012

  1. Pat en Zoef schreef:

    Heel veeééééél succes met het nieuwe team !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *