Missie triathlon

Vanaf volgende week start ik met loop en zwemtrainingen. Ik wil eens kijken of ik een triathlon kan doen. Ik heb veel schrik voor het zwemmen en wil mezelf ook ruim de tijd geven of ik een degelijk niveau kan halen. Ik zal ondertussen gewoon blijven mountainbike wedstrijden rijden. Ik heb mezelf een bepaalde tijd geven om op zwemniveau te komen. Lukt dit niet dan zal ik gefaald hebben ! Ik zal er alles aan doen om hard te trainen. Wat is het doel ? Ik zou graag enkele langere triatlons doen waar de nadruk vooral op het fietsen ligt. Ik zal deze winter ook terug starten in winterduathlons. Ik blijf ook zeker en vast verschillende mountainbike marathons fietsen maar met een ander doel !

 

Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Wouter. Voeg de link toe aan uw favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *