10 miles Antwerpen

De 10 miles van Antwerpen is ondertussen een traditie geworden en we gingen met 3 ploegmakkers van start in deze leuke wedstrijd. We hadden alle drie wel wat ambitie om een scherpe tijd neer te zetten en vermits we gewaagd zijn aan elkaar, ging het een spannende strijd worden!

Ik had me voorgenomen wat rustiger te starten, maar met de adrenaline in dit massa-evenement gaat dat meestal moeilijk. Ramses en Wouter waren voor mij weg, dus dat zat precies toch goed. Na 1km keek ik op mijn horloge en ik liep op 3:08/km. Toch nog te snel, maar ja, het ging vlot dus zocht ik een metgezel met hetzelfde tempo om samen te lopen. Km 2 nog steeds in 3:08/km. Toen kwamen er steken opzetten en moest ik het tempo even laten zakken. Ramses en Wouter kwamen er over en ik moest even een gaatje laten. Ondertussen waren we de Kennedytunnel door en gingen de steken stilletjesaan weg. Gas terug helemaal open dus. Vanaf dan heb ik een strak tempo kunnen houden en volgde Wouter kort in mijn voeten. Ramses moest een klein gaatje laten.

Tot net voor de waaslandtunnel hebben we het tempo hoog kunnen houden, maar dan kreeg ik opnieuw steken. Wouter hield het tempo aan en ik moest terug een beetje inhouden. Het duurde echter niet lang en ik kon terug het tempo wat hoger leggen. Maar Wouter was ondertussen gaan vliegen.

Wouter eindigde op een 29e plaats in 55:10.

Ik volgde op een 34e plaats in 55:38.

Ramses werd 50e in 56:36.

Dit bericht werd geplaatst in Wim, Wouter. Voeg de link toe aan uw favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *